Krijg 10% Korting Op Uw Eerste Aankoop

+2 123 654 7898

Sinterklaas zit er weer aan te komen. Daar wil je natuurlijk een heerlijk avondje van maken met lekkere hapjes en drankjes. Je kan je hapjes altijd bestellen. Je kan bijvoorbeeld hapjes bestellen Enschede. Als je ze niet wilt bestellen kan je ze altijd zelf thuis nog maken. Dit is een leuke en makkelijke voorbereiding op pakjesavond. Hier hebben we wat recepten om heerlijke sinterklaas hapjes te maken.

 

Chocolade fudge met strooigoed

Dit is een machtig maar ook een heel lekker receptje voor sinterklaas. Het is echt heel makkelijk om dit te maken. Je verwarmt 2 blikken gecondenseerde melk. Dan roer je er 600 gram chocolade naar keuze doorheen. Het maakt niet uit of dit melk, puur of witte chocolade is. Zodra alle chocolade gesmolten is giet je je mix in een met bakpapier beklede ovenschaal. Hierna verdeel je al het strooigoed over de mix heen. Laat de fudge minimaal twee uur in de koelkast staan zo dat het kan op stijven. Snijd het daarna in blokjes en je bent klaar. Heel makkelijk en superlekker dus!

 

Speculaascake

Dit zachte speculaascake is heerlijk voor op de tafel bij pakjesavond. Het is heel makkelijk om dit te maken. Verwarm de oven op 160 graden. Klop de boter samen met de suiker en een beetje zout. Doe dit ongeveer 15 minuten met een mixer tot er een mooie luchtige crème is ontstaan. Als je dit hebt gedaan ga je een voor een de eieren kloppen. Deze ga je toevoegen aan de mix. Voeg elke keer pas een nieuw ei toe als je vorige helemaal is opgenomen in de mix. Zeef het bakmeel samen met de speculaaskruiden boven het botermengsel en meng dit voorzichtig door elkaar heen. Als je dit allemaal hebt je gedaan is het tijd om de cake in de oven te doen. Voor dat je dit doet moet je de cakevorm invetten. Daarna kan je het beslag in de cakevorm gieten en bak de cake ongeveer 50 minuten gaar. Laat de cake afkoelen en je bent klaar!

 

Bladerdeeg cadeautjes

Balderdeeg cadeautje is een leuk idee voor bij pakjesavond. Het is een balderdeeg cadeautje met een lekkere vulling. Dit kan van alles zijn. Knakworstjes, kaas of gehakt. Dit mag je helemaal zelf bepalen. Je maakt cadeautjes met het balderdeeg dus snij het bladerdeeg door vieren heen. Op een deel leg je de vullen en dan doe je het andere deel er bovenop. De strik en het lint maak je door dunne stroken balderdeeg te snijden en deze op het cadeautje te plakken zodat het nog meer op een cadeautje gaat lijken. Bestrijk de sinterklaas hapjes met eigeel en bak se in ongeveer 15 minuten af in een voorverwarmde oven op 220 graden. Daarna ben je klaar. Dit is een van de makkelijkste hapjes om te maken maar toch is dit een heel lekker hapje voor op de tafel. Dit hapje is vooral heel populair met de kinderen. Je kan het cadeautje met alles vullen wat je zelf wilt of wat je gasten lekker vinden.